Stucwerk Heemskerk

Stukadoorsbedrijf Hates Bouwbedrijf staat graag voor u klaar, voor al uw Stucwerk in Heemskerk.

Wij leveren kwaliteit en hebben jarenlange ervaring met stucwerkzaamheden in en buitenshuis. Onze stukadoor in Heemskerk, kan uw stucwerk in Heemskerk op korte termijn aannemen en uitvoeren. Geen klus is ons te groot of complex. Bekijk onze reviews van klanten, die eerder ervaring hebben opgedaan met onze service.

Sikkens verf kleur, portfolio hates bouwbedrijf

Stukadoor Zaandam
Stukadoor Amsterdam Hates Bouwbedrijf

Goed stucwerk vereist kennis en ervaring in het vak. Bij ons hoeft u zich daarvoor geen zorgen te maken. Met onze ervaring en grote klantenkring en netwerk, beschikken wij over de expertise. 

Menig klanten hebben slechte ervaringen gehad, met diverse aannemers of vakmensen. Helaas kom het nog steeds voor dat vakmensen het werk niet afmaken. De klant blijft jammer genoeg achter met ellende en dubbele kosten. 

Hates Bouwbedrijf levert kwaliteit en betrouwbaarheid. Wij werken met duidelijke afspraken en tarieven. Uw zorgen nemen wij uit handen en voeren alle uitgesproken werkzaamheden uit. Bekijk onze video’s op Youtube, of onze portfolio om indruk te krijgen van het geleverde werk. 

Sjoerd Groeneveld
Sjoerd Groeneveld
04/11/2022
Zeer tevreden: Snelle reactie op berichten, snelle beschikbaarheid, scherpe prijzen en uitstekend werk! Na afloop alles opgeruimd en afval mee genomen.
H Janssen
H Janssen
22/09/2022
Zeer goeie ervaring met deze mannen heel mooi mijn achtergevel gestuct en opgeruimd!
O. Milten burg
O. Milten burg
01/08/2022
Hates Bouwbedrijf heeft bij mij uitstekend werk geleverd. Hakan communiceerde helder, snel en effectief, stelde de juiste vragen en kwam met een nette offerte en was snel beschikbaar. De heren waren op tijd en hadden met hard werken in een zeer kort tijdbestek muren en plafond zeer strak gestuukt. Naderhand de boel ook netjes achtergelaten. Bij de volgende klus weet ik wie ik als eerste bel.
barbara hess
barbara hess
25/07/2022
Ik kan alleen maar zeggen dat wij echt super tevreden zijn over de vakmannen van hates bouwbedrijf. Reageren snel, komen afspraken na,zeer vriendelijk, professioneel en op laatste moment toch nog extra werk ,was ook geen probleem en ze werken echt keihard en leveren super kwaliteit. Ik zeg dan ook. Zoek je een goede betrouwbare stukadoor, neem dan zeker contact op!!! Nogmaals bedankt voor alles!!
Melvin Romunde
Melvin Romunde
25/07/2022
Top bedrijf en top kwaliteit afgeleverd.
Rudolph willems
Rudolph willems
14/07/2022
14 juli 2022. Ruim 200 m2 in Leiden laten stucen door Hates Bouw . Zeer prettige organisatie met persoonlijk contact en goede en heldere afspraken. Kwaliteit wordt geleverd en een goede nazorg. Hates is zeer goed bereikbaar en de lijnen zijn kort. Prijs/kwaliteit is mooi in balans.
Gijs R
Gijs R
30/06/2022
Ik kan geen slechte woorden verzinnen voor het werk wat hates bouwbedrijf levert! Mijn huis is binnen 3 dagen volledig gestuukt. Komt afspraken na! Levert geweldig werk! Heel snel! Maar vooral een ontzettend vriendelijke team die mijn huis prachtige strakke muren en plafond heeft gegeven! Wil je een stucadoor? Neem dan meteen contact op met Hates Bouwbedrijf.
Antoinette V/d Gaag
Antoinette V/d Gaag
30/06/2022
Onze vaste stukadoor, voor ons, voor meerdere buren en nu voor onze zoon, heeft weer fantastisch werk afgeleverd. Keiharde werkers die van niets een paleisje maken.Er wacht weer een klus bij ons op jullie te wachten 😊. Hakan, broer en zijn neef, nogmaals onze hartelijke dank!
miertje k
miertje k
28/06/2022
Hakan en zijn team waren snel beschikbaar. Het zijn zeeeeer harde werkers, en de muren en plafonds zien er super strak uit. Ik ben er heel erg blij mee. Ze zijn ook heel vriendelijk en aardig, ik beveel dit bedrijf zeker aan.
Marcin Kmiecik
Marcin Kmiecik
26/06/2022
Hakan en zijn team hebben mooi werk afgeleverd. Werken zeer hard, snel en nauwkeurig. Na het grote werk uitgevoerd te hebben, heeft Hakan nog kleine correcties gedaan om het nog mooier uit te laten zien, aangezien er nog pasta over was, heeft Hakan ook nog op andere verdiepingen oude wanden gecorrigeerd. Wij zijn zeer tevreden en kan dan ook Hates klusbedrijf aanbevelen.

Vraag een vrijblijvende offerte op.

Wij nemen binnen een dag contact met u op.

Stucwerk Heemskerk

Wij kunnen uw uit te voeren stucwerk in Heemskerk op korte termijn aannemen, zonder al te lange wachttijden. Handig als u uw nieuwbouwwoning, appartement of bedrijfspand zo snel mogelijk opgeleverd wilt krijgen.

De materialen die wij gebruiken, zijn van A- merk kwaliteit. Wij werken niet met goedkope materialen, omdat wij kwaliteit willen leveren naar onze klanten toe. Goedkoop is vaak duurkoop, dat geldt tevens voor een goede stukadoor.

De tarieven die wij hanteren, betreffen een all-in prijs, dus u komt niet voor verrassingen te staan achteraf. Op het moment dat u een offerte/factuur heeft geaccepteerd, is dat tevens de definitieve prijs!

Stuckwerk muren Amsterdam
Stucwerk woning

Bent u na het lezen van onze service en diensten, benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? 

Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Hates Bouwbedrijf zal na het ontvangen van de gegevens voor uw stucwerk in Heemskerk, een offerte verstrekken.

Wij maken vrijblijvend een offerte op maat voor u op. Als u akkoord gaat met onze offerte, kunnen wij snel van start gaan met ons team.