Stucwerk Den Helder

Stukadoorsbedrijf Hates Bouwbedrijf staat graag voor u klaar, voor al uw Stucwerk in Den Helder.

Wij leveren kwaliteit en hebben jarenlange ervaring met stucwerkzaamheden in en buitenshuis. Onze stukadoor in Den Helder, kan uw stucwerk in Den Helder op korte termijn aannemen en uitvoeren. Geen klus is ons te groot of complex. Bekijk onze reviews van klanten, die eerder ervaring hebben opgedaan met onze service.

Sikkens verf kleur, portfolio hates bouwbedrijf

Stukadoor Zaandam
Stukadoor Amsterdam Hates Bouwbedrijf

Goed stucwerk vereist kennis en ervaring in het vak. Bij ons hoeft u zich daarvoor geen zorgen te maken. Met onze ervaring en grote klantenkring en netwerk, beschikken wij over de expertise. 

Menig klanten hebben slechte ervaringen gehad, met diverse aannemers of vakmensen. Helaas kom het nog steeds voor dat vakmensen het werk niet afmaken. De klant blijft jammer genoeg achter met ellende en dubbele kosten. 

Hates Bouwbedrijf levert kwaliteit en betrouwbaarheid. Wij werken met duidelijke afspraken en tarieven. Uw zorgen nemen wij uit handen en voeren alle uitgesproken werkzaamheden uit. Bekijk onze video’s op Youtube, of onze portfolio om indruk te krijgen van het geleverde werk. 

Pascal Peek
Pascal Peek
13/05/2024
Hakan en zijn team hebben heel mooi werk afgeleverd. Harde werkers en zeer netjes. Zowel binnen als buiten alles weer mooi.
Yasar Kaba
Yasar Kaba
05/05/2024
Kwaliteit Goed service Betrouwbaar👍
Yue Ju Hu
Yue Ju Hu
28/03/2024
Netjes en schoon werk strak gestuukt erg tevreden dankjewel Hakan
Volvo xc40
Volvo xc40
05/03/2024
Hakan en zijn team zijn al weer voor de derde keer bij ons aan de slag gegaan. Dit keer hebben ze van de zolder een geweldig mooie ruimte gemaakt. Alles volgens afspraak en perfect uitgevoerd. Dank voor alles en we zien elkaar weer voor een volgende klus Groet. Andre en Petra. Zeewolde
Slaza
Slaza
10/01/2024
Beste stucadoor ooit. Heel mooi werk en professioneel 👌🏻
S
S
10/01/2024
I would definitely recommend Hates bouwbedrijf. They did great work on a cinewall. Professional, friendly and keep the promises!
Krista den Besten
Krista den Besten
14/12/2023
Een uitstekende ervaring met dit bedrijf! 100% aan te raden! Hates bouwbedrijf heeft mijn huis tip top verbouwd. De werknemers zijn deskundig en professioneel. Ze zijn punctueel en komen afspraken na. Werken netjes en zetten de puntjes op de i. Beloftes worden nagekomen, zeker waar voor je geld. Goede communicatie en beste service. Ik zeg doen! 👍
Tepe Bouwmaterialen
Tepe Bouwmaterialen
12/12/2023
Snelle afwerking van de klus. Top!!!
HASAN TEPE
HASAN TEPE
12/12/2023
Professioneel, netjes en vriendelijk.
Hii Hooi
Hii Hooi
10/12/2023
Hakan en zijn collega's hebben top werk afgeleverd. Zat wat spoed bij, konden de volgende dag al beginnen en komen op tijd. Zeer netjes gestuct, plafond verlaagd en een muur verwijderd. Hakan werkt erg secuur en denkt mee. Achteraf alles netjes opgeruimd. Zeker een aanrader! Bedankt jongens!

Vraag een vrijblijvende offerte op.

Wij nemen binnen een dag contact met u op.

Stucwerk Den Helder

Wij kunnen uw uit te voeren stucwerk in Den Helder op korte termijn aannemen, zonder al te lange wachttijden. Handig als u uw nieuwbouwwoning, appartement of bedrijfspand zo snel mogelijk opgeleverd wilt krijgen.

De materialen die wij gebruiken, zijn van A- merk kwaliteit. Wij werken niet met goedkope materialen, omdat wij kwaliteit willen leveren naar onze klanten toe. Goedkoop is vaak duurkoop, dat geldt tevens voor een goede stukadoor.

De tarieven die wij hanteren, betreffen een all-in prijs, dus u komt niet voor verrassingen te staan achteraf. Op het moment dat u een offerte/factuur heeft geaccepteerd, is dat tevens de definitieve prijs!

Stuckwerk muren Amsterdam
Stucwerk woning

Bent u na het lezen van onze service en diensten, benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? 

Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Hates Bouwbedrijf zal na het ontvangen van de gegevens voor uw stucwerk in Den Helder, een offerte verstrekken.

Wij maken vrijblijvend een offerte op maat voor u op. Als u akkoord gaat met onze offerte, kunnen wij snel van start gaan met ons team.