Reviews Hates Bouwbedrijf

Reviews Hates Bouwbedrijf.

Wij zijn meer dan een bedrijf dat klanten voorziet dan diensten. Hates Bouwbedrijf hecht veel waarde aan transparante communicatie, concurrerende prijzen en goede service.

Onze klanten ervaren ons als een prettig bedrijf om samen mee te werken. Dankzij deze positieve feedback, zijn wij van mening, dat wij voldoen aan de eisen die gesteld worden. Hierdoor weten wij als bedrijf, dat wij al uw wensen waar kunnen maken.

Bent u na het lezen van de reviews, en inzien van ons portfolio ge√Įnteresseerd geraakt? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een offerte op maat.

Hates stukadoor Amsterdam

Reviews Hates Bouwbedrijf

Sjoerd Groeneveld
Sjoerd Groeneveld
04/11/2022
Zeer tevreden: Snelle reactie op berichten, snelle beschikbaarheid, scherpe prijzen en uitstekend werk! Na afloop alles opgeruimd en afval mee genomen.
H Janssen
H Janssen
22/09/2022
Zeer goeie ervaring met deze mannen heel mooi mijn achtergevel gestuct en opgeruimd!
O. Milten burg
O. Milten burg
01/08/2022
Hates Bouwbedrijf heeft bij mij uitstekend werk geleverd. Hakan communiceerde helder, snel en effectief, stelde de juiste vragen en kwam met een nette offerte en was snel beschikbaar. De heren waren op tijd en hadden met hard werken in een zeer kort tijdbestek muren en plafond zeer strak gestuukt. Naderhand de boel ook netjes achtergelaten. Bij de volgende klus weet ik wie ik als eerste bel.
barbara hess
barbara hess
25/07/2022
Ik kan alleen maar zeggen dat wij echt super tevreden zijn over de vakmannen van hates bouwbedrijf. Reageren snel, komen afspraken na,zeer vriendelijk, professioneel en op laatste moment toch nog extra werk ,was ook geen probleem en ze werken echt keihard en leveren super kwaliteit. Ik zeg dan ook. Zoek je een goede betrouwbare stukadoor, neem dan zeker contact op!!! Nogmaals bedankt voor alles!!
Melvin Romunde
Melvin Romunde
25/07/2022
Top bedrijf en top kwaliteit afgeleverd.
Rudolph willems
Rudolph willems
14/07/2022
14 juli 2022. Ruim 200 m2 in Leiden laten stucen door Hates Bouw . Zeer prettige organisatie met persoonlijk contact en goede en heldere afspraken. Kwaliteit wordt geleverd en een goede nazorg. Hates is zeer goed bereikbaar en de lijnen zijn kort. Prijs/kwaliteit is mooi in balans.
Gijs R
Gijs R
30/06/2022
Ik kan geen slechte woorden verzinnen voor het werk wat hates bouwbedrijf levert! Mijn huis is binnen 3 dagen volledig gestuukt. Komt afspraken na! Levert geweldig werk! Heel snel! Maar vooral een ontzettend vriendelijke team die mijn huis prachtige strakke muren en plafond heeft gegeven! Wil je een stucadoor? Neem dan meteen contact op met Hates Bouwbedrijf.
Antoinette V/d Gaag
Antoinette V/d Gaag
30/06/2022
Onze vaste stukadoor, voor ons, voor meerdere buren en nu voor onze zoon, heeft weer fantastisch werk afgeleverd. Keiharde werkers die van niets een paleisje maken.Er wacht weer een klus bij ons op jullie te wachten ūüėä. Hakan, broer en zijn neef, nogmaals onze hartelijke dank!
miertje k
miertje k
28/06/2022
Hakan en zijn team waren snel beschikbaar. Het zijn zeeeeer harde werkers, en de muren en plafonds zien er super strak uit. Ik ben er heel erg blij mee. Ze zijn ook heel vriendelijk en aardig, ik beveel dit bedrijf zeker aan.

Opdracht voor het stucen van ca 300 meter. Eerst 115 meter en na een paar weken de resterende 185 Meter… Hakan is een man die passie heeft voor zijn werk en waar je goed werkafspraken mee kan maken. Hij zorgt er voor dat het werk met de juiste mensen, op tijd en volgens de afgesproken prijs wordt uitgevoerd. Maar het allerbelangrijkste is dat Hakan met zijn mensen kwaliteit levert en een fijn mens is om mee samen te werken…
Stukadoorsbedrijf Amstelveen
Andre van der Werf

Hakan de aardige eigenaar die hard, goed en snel werkt. Hakan neemt bijna alles aan als allrounder. Stucwerk in de slaapkamers, hal, trapgangen en woonkamer.

Hakan, hartelijk dank voor het volledig geleverde resultaat.

Stukadoorsbedrijf Amstelveen
Angeline Gout

Zeer tevreden over de werkzaamheden keuken stucwerk laten doen keurig eindresultaat na afloop ook alles keurig schoongemaakt.

Ik ben zeer tevreden! Pluspunten: Vriendelijk en deskundig personeel. Er werd erg netjes gewerkt en ze zijn niet duur.

Schilderwerk kleur kamer
Kees de Werk

Hakan is een topper en respectvol!! ‚ÄúMooie kwaliteit en betaalbaar‚ÄĚ
Hakan komt zijn werkafspraken na en is heel erg, vriendelijk en behulpzaam. Heeft veel geduld en luistert goed naar de wensen van de klant.

Hakan is een harde werker en fijne persoonlijkheid. Hij is echt een expert in zijn werk. Hij doet dat met heel veel passie… Het is echt een aanrader en alles in één dag klaar. Hakan geeft garantie op zijn stukwerk.
Schilderwerk wit woonkamer
Sarah & Hocine

Hakan en collega hebben bij ons in 1 dag de zolder gestuct. Lastige ruimte met veel hoekjes en kleine vlakken. Ik stond versteld van de snelheid en ben erg tevreden over het resultaat. Het is straks en superglad. Eén klein aandachtspunt: overleg van te voren waar het afval van stucloper etc. wordt gelaten: nemen zij het mee of in je eigen kliko. Daar was ik zelf over verrast. Hakan Klussenbedrijf absoluut aan te bevelen als u wilt dat uw stucwerk snel en vaardig wordt gedaan. Bedankt Hakan!
Reviews Hates Bouwbedrijf
Elsbeth


Hakan en zijn team hebben bij ons op zolder in IJsselstein netjes stukwerk geleverd. Erg tevreden met het eindresultaat!

Aanvankelijk zouden zij in twee dagen werkzaamheden afronden, echter in 1 dag alles netjes afgerond. Ik kan ze echt aanbevelen. Prijs kwaliteit verhouding is goed!
Reviews Hates Bouwbedrijf
Hamdi