Reviews Hates Bouwbedrijf

Reviews Hates Bouwbedrijf.

Wij zijn meer dan een bedrijf dat klanten voorziet dan diensten. Hates Bouwbedrijf hecht veel waarde aan transparante communicatie, concurrerende prijzen en goede service.

Onze klanten ervaren ons als een prettig bedrijf om samen mee te werken. Dankzij deze positieve feedback, zijn wij van mening, dat wij voldoen aan de eisen die gesteld worden. Hierdoor weten wij als bedrijf, dat wij al uw wensen waar kunnen maken.

Bent u na het lezen van de reviews, en inzien van ons portfolio geïnteresseerd geraakt? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een offerte op maat.

Hates stukadoor Amsterdam

Reviews Hates Bouwbedrijf

Pascal Peek
Pascal Peek
13/05/2024
Hakan en zijn team hebben heel mooi werk afgeleverd. Harde werkers en zeer netjes. Zowel binnen als buiten alles weer mooi.
Yasar Kaba
Yasar Kaba
05/05/2024
Kwaliteit Goed service Betrouwbaar👍
Yue Ju Hu
Yue Ju Hu
28/03/2024
Netjes en schoon werk strak gestuukt erg tevreden dankjewel Hakan
Volvo xc40
Volvo xc40
05/03/2024
Hakan en zijn team zijn al weer voor de derde keer bij ons aan de slag gegaan. Dit keer hebben ze van de zolder een geweldig mooie ruimte gemaakt. Alles volgens afspraak en perfect uitgevoerd. Dank voor alles en we zien elkaar weer voor een volgende klus Groet. Andre en Petra. Zeewolde
Slaza
Slaza
10/01/2024
Beste stucadoor ooit. Heel mooi werk en professioneel 👌🏻
S
S
10/01/2024
I would definitely recommend Hates bouwbedrijf. They did great work on a cinewall. Professional, friendly and keep the promises!
Krista den Besten
Krista den Besten
14/12/2023
Een uitstekende ervaring met dit bedrijf! 100% aan te raden! Hates bouwbedrijf heeft mijn huis tip top verbouwd. De werknemers zijn deskundig en professioneel. Ze zijn punctueel en komen afspraken na. Werken netjes en zetten de puntjes op de i. Beloftes worden nagekomen, zeker waar voor je geld. Goede communicatie en beste service. Ik zeg doen! 👍
Tepe Bouwmaterialen
Tepe Bouwmaterialen
12/12/2023
Snelle afwerking van de klus. Top!!!
HASAN TEPE
HASAN TEPE
12/12/2023
Professioneel, netjes en vriendelijk.
Hii Hooi
Hii Hooi
10/12/2023
Hakan en zijn collega's hebben top werk afgeleverd. Zat wat spoed bij, konden de volgende dag al beginnen en komen op tijd. Zeer netjes gestuct, plafond verlaagd en een muur verwijderd. Hakan werkt erg secuur en denkt mee. Achteraf alles netjes opgeruimd. Zeker een aanrader! Bedankt jongens!

Opdracht voor het stucen van ca 300 meter. Eerst 115 meter en na een paar weken de resterende 185 Meter… Hakan is een man die passie heeft voor zijn werk en waar je goed werkafspraken mee kan maken. Hij zorgt er voor dat het werk met de juiste mensen, op tijd en volgens de afgesproken prijs wordt uitgevoerd. Maar het allerbelangrijkste is dat Hakan met zijn mensen kwaliteit levert en een fijn mens is om mee samen te werken…
Stukadoorsbedrijf Amstelveen
Andre van der Werf

Hakan de aardige eigenaar die hard, goed en snel werkt. Hakan neemt bijna alles aan als allrounder. Stucwerk in de slaapkamers, hal, trapgangen en woonkamer.

Hakan, hartelijk dank voor het volledig geleverde resultaat.

Stukadoorsbedrijf Amstelveen
Angeline Gout

Zeer tevreden over de werkzaamheden keuken stucwerk laten doen keurig eindresultaat na afloop ook alles keurig schoongemaakt.

Ik ben zeer tevreden! Pluspunten: Vriendelijk en deskundig personeel. Er werd erg netjes gewerkt en ze zijn niet duur.

Schilderwerk kleur kamer
Kees de Werk

Hakan is een topper en respectvol!! “Mooie kwaliteit en betaalbaar”
Hakan komt zijn werkafspraken na en is heel erg, vriendelijk en behulpzaam. Heeft veel geduld en luistert goed naar de wensen van de klant.

Hakan is een harde werker en fijne persoonlijkheid. Hij is echt een expert in zijn werk. Hij doet dat met heel veel passie… Het is echt een aanrader en alles in één dag klaar. Hakan geeft garantie op zijn stukwerk.
Schilderwerk wit woonkamer
Sarah & Hocine

Hakan en collega hebben bij ons in 1 dag de zolder gestuct. Lastige ruimte met veel hoekjes en kleine vlakken. Ik stond versteld van de snelheid en ben erg tevreden over het resultaat. Het is straks en superglad. Eén klein aandachtspunt: overleg van te voren waar het afval van stucloper etc. wordt gelaten: nemen zij het mee of in je eigen kliko. Daar was ik zelf over verrast. Hakan Klussenbedrijf absoluut aan te bevelen als u wilt dat uw stucwerk snel en vaardig wordt gedaan. Bedankt Hakan!
Reviews Hates Bouwbedrijf
Elsbeth


Hakan en zijn team hebben bij ons op zolder in IJsselstein netjes stukwerk geleverd. Erg tevreden met het eindresultaat!

Aanvankelijk zouden zij in twee dagen werkzaamheden afronden, echter in 1 dag alles netjes afgerond. Ik kan ze echt aanbevelen. Prijs kwaliteit verhouding is goed!
Reviews Hates Bouwbedrijf
Hamdi