Stukadoor Amsterdam

Hates Bouwbedrijf. Experts in Stucwerk

Premium kwaliteit & service

Hates Bouwbedrijf

Hates Bouwbedrijf, gevestigd in Amsterdam verricht diverse kluswerkzaamheden in geheel Nederland.

Met onze jarenlange ervaring en vakkennis op het gebied van stucwerk, kunnen wij u voorzien van de beste service en kwaliteit. Onze motto is: de klant krijgt een kwalitatieve en succesvolle oplevering, dat tegen een zeer betaalbare prijs!

Bent u op zoek naar een betrouwbare en stipte vakman, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Goed stucwerk vereist kennis en ervaring in het vak. Bij ons hoeft u zich daarvoor geen zorgen te maken. Met onze ervaring en grote klantenkring en netwerk, beschikken wij over de expertise. 

Onderscheid maken wij graag in ons werk dat wij leveren. Graag denken wij mee met uw wensen en mogelijkheden.

Bent u op zoek naar vakmensen die zowel binnen als buitenshuis klussen kunnen uitvoeren, neem dan vrijblijvend contact op. 

Muren stuken
Bent u op zoek naar een stukadoor?
Hates Bouwbedrijf. De beste oplossing voor uw muren en plafonds.
Stucwerk muren
Wat onze klanten zeggen over ons?
Pascal Peek
Pascal Peek
13/05/2024
Hakan en zijn team hebben heel mooi werk afgeleverd. Harde werkers en zeer netjes. Zowel binnen als buiten alles weer mooi.
Yasar Kaba
Yasar Kaba
05/05/2024
Kwaliteit Goed service Betrouwbaar👍
Yue Ju Hu
Yue Ju Hu
28/03/2024
Netjes en schoon werk strak gestuukt erg tevreden dankjewel Hakan
Volvo xc40
Volvo xc40
05/03/2024
Hakan en zijn team zijn al weer voor de derde keer bij ons aan de slag gegaan. Dit keer hebben ze van de zolder een geweldig mooie ruimte gemaakt. Alles volgens afspraak en perfect uitgevoerd. Dank voor alles en we zien elkaar weer voor een volgende klus Groet. Andre en Petra. Zeewolde
Slaza
Slaza
10/01/2024
Beste stucadoor ooit. Heel mooi werk en professioneel 👌🏻
S
S
10/01/2024
I would definitely recommend Hates bouwbedrijf. They did great work on a cinewall. Professional, friendly and keep the promises!
Krista den Besten
Krista den Besten
14/12/2023
Een uitstekende ervaring met dit bedrijf! 100% aan te raden! Hates bouwbedrijf heeft mijn huis tip top verbouwd. De werknemers zijn deskundig en professioneel. Ze zijn punctueel en komen afspraken na. Werken netjes en zetten de puntjes op de i. Beloftes worden nagekomen, zeker waar voor je geld. Goede communicatie en beste service. Ik zeg doen! 👍
Tepe Bouwmaterialen
Tepe Bouwmaterialen
12/12/2023
Snelle afwerking van de klus. Top!!!
HASAN TEPE
HASAN TEPE
12/12/2023
Professioneel, netjes en vriendelijk.
Hii Hooi
Hii Hooi
10/12/2023
Hakan en zijn collega's hebben top werk afgeleverd. Zat wat spoed bij, konden de volgende dag al beginnen en komen op tijd. Zeer netjes gestuct, plafond verlaagd en een muur verwijderd. Hakan werkt erg secuur en denkt mee. Achteraf alles netjes opgeruimd. Zeker een aanrader! Bedankt jongens!

Vraag vrijblijvend een offerte op. Wij nemen binnen een dag contact met u op.

Aanbod van onze diensten

Waarom kiezen voor Hates Bouwbedrijf?

Wij kunnen uw werkzaamheden op korte termijn aannemen, zonder al te lange wachttijden. Handig als u uw nieuwbouwwoning, appartement of bedrijfspand zo snel mogelijk opgeleverd wilt krijgen.

De materialen die wij gebruiken, zijn van A-merk kwaliteit. Wij werken niet met goedkope materialen, omdat wij kwaliteit leveren naar onze klanten toe. Goedkoop is vaak duurkoop, dat geldt tevens voor een goede stukadoor.

De tarieven die wij hanteren, betreffen een all-in prijs, dus u komt niet voor verrassingen te staan achteraf. Op het moment dat u een offerte/factuur heeft geaccepteerd, is dat tevens de definitieve prijs!

Benieuwd naar ons werk? Bekijk dan eens onze portfolio.

Stucwerk woning
De kwaliteitsmerken waar wij mee werken.
Sikkens verf
Sigma verf
jotun verf