Stukadoor Amsterdam

Hates Bouwbedrijf. Experts in Stucwerk

Premium kwaliteit & service

Hates Bouwbedrijf

Hates Bouwbedrijf, gevestigd in Amsterdam verricht diverse kluswerkzaamheden in geheel Nederland.

Met onze jarenlange ervaring en vakkennis op het gebied van stucwerk, kunnen wij u voorzien van de beste service en kwaliteit. Onze motto is: de klant krijgt een kwalitatieve en succesvolle oplevering, dat tegen een zeer betaalbare prijs!

Bent u op zoek naar een betrouwbare en stipte vakman, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Goed stucwerk vereist kennis en ervaring in het vak. Bij ons hoeft u zich daarvoor geen zorgen te maken. Met onze ervaring en grote klantenkring en netwerk, beschikken wij over de expertise. 

Onderscheid maken wij graag in ons werk dat wij leveren. Graag denken wij mee met uw wensen en mogelijkheden.

Bent u op zoek naar vakmensen die zowel binnen als buitenshuis klussen kunnen uitvoeren, neem dan vrijblijvend contact op. 

Muren stuken
Bent u op zoek naar een stukadoor?
Hates Bouwbedrijf. De beste oplossing voor uw muren en plafonds.
Stucwerk muren
Wat onze klanten zeggen over ons?
Sjoerd Groeneveld
Sjoerd Groeneveld
04/11/2022
Zeer tevreden: Snelle reactie op berichten, snelle beschikbaarheid, scherpe prijzen en uitstekend werk! Na afloop alles opgeruimd en afval mee genomen.
H Janssen
H Janssen
22/09/2022
Zeer goeie ervaring met deze mannen heel mooi mijn achtergevel gestuct en opgeruimd!
O. Milten burg
O. Milten burg
01/08/2022
Hates Bouwbedrijf heeft bij mij uitstekend werk geleverd. Hakan communiceerde helder, snel en effectief, stelde de juiste vragen en kwam met een nette offerte en was snel beschikbaar. De heren waren op tijd en hadden met hard werken in een zeer kort tijdbestek muren en plafond zeer strak gestuukt. Naderhand de boel ook netjes achtergelaten. Bij de volgende klus weet ik wie ik als eerste bel.
barbara hess
barbara hess
25/07/2022
Ik kan alleen maar zeggen dat wij echt super tevreden zijn over de vakmannen van hates bouwbedrijf. Reageren snel, komen afspraken na,zeer vriendelijk, professioneel en op laatste moment toch nog extra werk ,was ook geen probleem en ze werken echt keihard en leveren super kwaliteit. Ik zeg dan ook. Zoek je een goede betrouwbare stukadoor, neem dan zeker contact op!!! Nogmaals bedankt voor alles!!
Melvin Romunde
Melvin Romunde
25/07/2022
Top bedrijf en top kwaliteit afgeleverd.
Rudolph willems
Rudolph willems
14/07/2022
14 juli 2022. Ruim 200 m2 in Leiden laten stucen door Hates Bouw . Zeer prettige organisatie met persoonlijk contact en goede en heldere afspraken. Kwaliteit wordt geleverd en een goede nazorg. Hates is zeer goed bereikbaar en de lijnen zijn kort. Prijs/kwaliteit is mooi in balans.
Gijs R
Gijs R
30/06/2022
Ik kan geen slechte woorden verzinnen voor het werk wat hates bouwbedrijf levert! Mijn huis is binnen 3 dagen volledig gestuukt. Komt afspraken na! Levert geweldig werk! Heel snel! Maar vooral een ontzettend vriendelijke team die mijn huis prachtige strakke muren en plafond heeft gegeven! Wil je een stucadoor? Neem dan meteen contact op met Hates Bouwbedrijf.
Antoinette V/d Gaag
Antoinette V/d Gaag
30/06/2022
Onze vaste stukadoor, voor ons, voor meerdere buren en nu voor onze zoon, heeft weer fantastisch werk afgeleverd. Keiharde werkers die van niets een paleisje maken.Er wacht weer een klus bij ons op jullie te wachten 😊. Hakan, broer en zijn neef, nogmaals onze hartelijke dank!
miertje k
miertje k
28/06/2022
Hakan en zijn team waren snel beschikbaar. Het zijn zeeeeer harde werkers, en de muren en plafonds zien er super strak uit. Ik ben er heel erg blij mee. Ze zijn ook heel vriendelijk en aardig, ik beveel dit bedrijf zeker aan.
Marcin Kmiecik
Marcin Kmiecik
26/06/2022
Hakan en zijn team hebben mooi werk afgeleverd. Werken zeer hard, snel en nauwkeurig. Na het grote werk uitgevoerd te hebben, heeft Hakan nog kleine correcties gedaan om het nog mooier uit te laten zien, aangezien er nog pasta over was, heeft Hakan ook nog op andere verdiepingen oude wanden gecorrigeerd. Wij zijn zeer tevreden en kan dan ook Hates klusbedrijf aanbevelen.

Vraag vrijblijvend een offerte op. Wij nemen binnen een dag contact met u op.

Aanbod van onze diensten

Waarom kiezen voor Hates Bouwbedrijf?

Wij kunnen uw werkzaamheden op korte termijn aannemen, zonder al te lange wachttijden. Handig als u uw nieuwbouwwoning, appartement of bedrijfspand zo snel mogelijk opgeleverd wilt krijgen.

De materialen die wij gebruiken, zijn van A-merk kwaliteit. Wij werken niet met goedkope materialen, omdat wij kwaliteit leveren naar onze klanten toe. Goedkoop is vaak duurkoop, dat geldt tevens voor een goede stukadoor.

De tarieven die wij hanteren, betreffen een all-in prijs, dus u komt niet voor verrassingen te staan achteraf. Op het moment dat u een offerte/factuur heeft geaccepteerd, is dat tevens de definitieve prijs!

Benieuwd naar ons werk? Bekijk dan eens onze portfolio.

Stucwerk woning
De kwaliteitsmerken waar wij mee werken.
Sikkens verf
Sigma verf
jotun verf